Advocatenkantoor & Mediation van der Koelen

TARIEVEN

 

Gefinancierde rechtshulp zowel bij mediation als advocatuur.

Wij verlenen rechtsbijstand aan personen op toevoegingsbasis. Indien u op grond van uw inkomens- en vermogenspositie daarvoor in aanmerking komt, betaalt de Raad voor Rechtsbijstand de kosten van de advocaat behoudens een eventuele eenmalige eigen bijdrage. 
In sommige gevallen is de rechtshulp zelfs geheel kosteloos.

Ook bij mediation kunt u in aanmerking komen voor gefinancierde rechtshulp, hetgeen inhoudt dat u voor de gehele procedure enkel een eigen bijdrage van € 58,-- hoeft te voldoen. Indien u bijvoorbeeld kiest voor mediation bij een echtscheiding behoeft u, indien u in aanmerking komt voor gefinancierde rechtshulp, enkel een bedrag van € 58,-- per persoon te voldoen voor de gehele procedure.

Meer informatie hierover vindt u op de site van de Raad voor Rechtsbijstand (http://www.rvr.org/).

Gratis kennismakingsgesprek en binnenloopspreekuur.

Advocatenkantoor & Mediation Van der Koelen hanteert een gratis kennismakingsgesprek van een half uur voor zowel particulieren als ondernemers. 
In dit gesprek inventariseert de advocaat het geschil en bepaalt in overleg met u of inschakeling van een advocaat zinvol is. 
U kunt aldus goed geïnformeerd beslissen of u uw zaak door ons kantoor wilt laten behandelen. 
Bel of mail voor een afspraak voor dit gratis en vrijblijvend gesprek. Dit gesprek kan op uw verzoek ook in de avonduren plaatsvinden.

Honorarium.

Indien u niet in aanmerking komt voor gefinancierde rechtshulp hanteert het kantoor een uurtarief dat in overleg met u wordt vastgesteld, rekening houdende met onder meer de complexiteit van de zaak en het financiële belang. 
Ook een vaste prijsafspraak behoort tot de mogelijkheden. Bij een echtscheiding kunt u al gescheiden zijn voor slechts € 58,-- per persoon (indien u in aanmerking komt voor gefinancierde rechtshulp). 
Ook is het mogelijk een vaste prijsafspraak te maken variërende van € 750,-- tot  € 1.750,-- exclusief BTW voor de gehele procedure.